Un nou drum între bulevardul Pipera și Dimitrie Pompeiu a fost agreat de Primărie și dezvoltatorii imobiliari

Capitala ar putea avea un drum nou important pentru zona de nord, o străpungere între bulevardele Pipera și Dimitrie Pompeiu, în zona fostei platforme industriale Pipera, a declarat directorul general al Grupului Nusco, Michele Nusco.

Drumul ar urma să deservească inclusiv proiectul rezidențial proaspăt lansat Nusco City, de aceea Grupul a și colaborat cu autoritățile locale prin punerea al dispoziția a unui teren necesar drumului.

„Proiectul e aprobat, e în Planul Urbanistic Zonal. Am semnat cu Primăria că noi cedăm terenul, în schimb Primăria să realizeze strada. Nu numai noi, ci toţi dezvoltatorii din zonă au cedat teren pentru noul bulevard. Am făcut un grup cu toţi proprietarii din zonă, am lucrat foarte mult cu actualul primar al Capitalei şi cu primarul Sectorului 2. Vedem după alegeri ce se va întâmpla”, a declarat Michele Nusco.

Proiectul rezidenţial Nusco City, cosntruit pe fosta Platformă Industrială Pipera, urmează să totalizeze peste 600 de apartamente de până la patru camere, pe o suprafaţă totală de 2,5 hectare, cu o investiţie de 70 milioane euro.

Potrivit sursei citate, criza provocată de pandemie nu a afectat în niciun fel planurile de dezvoltare a proiectului rezidenţial Nusco City, astfel încât 10% din cele 310 unităţi din prima fază a proiectului au fost vândute înainte de lansarea proiectului.

„Deocamdată nu avem efecte negative, am vândut peste 10% din proiect, deși azi e lansarea efectivă a proiectului, iar până acum nu ştia nimeni de acest proiect. Vom vedea evoluţia vânzărilor, dar suntem încrezători. Oricum, sunt 300 de apartamente, sunt puţine, nu sunt mii de unităţi. Cred că îşi vor găsi proprietarii în curând. Termenul de finalizare este ianuarie 2022”, a spus Michele Nusco.

Directorul general al Grupului Nusco a dezvăluit şi că în prezent compania lucrează la finalizarea unui Plan Urbanistic Zonal pentru un complex de mari dimensiuni de vile în Tunari. „Mai avem multe terenuri în zona Tunari şi chiar lucrăm la un PUZ foarte mare pentru un complex de vile, pe care probabil o să-l lansăm spre finalul anului sau începutul anului viitor”, a precizat Michele Nusco. 

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole