Un secretar de stat a demisionat din minister. Motivele deciziei

După doi ani de când a fost numit secretar de stat în cadrul Ministerului Culturii, liberalul Liviu Brătescu și-a înaintat miercuri demisia, solicitând primului ministru Nicolae Ciucă eliberarea din funcția deținută.

Am luat această decizie din motive personale. Consider că această perioadă a fost suficientă pentru a încerca implementarea acelor proiecte în care am crezut și pentru care am lucrat încă din perioada în care am deținut conducerea Comisiei Naționale de Cultură a Partidului Național Liberal.

Am convingerea că prin deschiderea și implicarea de care am dat dovadă în toată această perioadă, am contribuit, atât cât a fost posibil, în situația dată din ultimii ani, la rezolvarea unor probleme și la schimbarea unor mentalități din sistem”, a transmis Brătescu.

Printre proiectele în care acesta s-a implicat se numără discuțiile privind noul Acord-Cadru de împrumut între România și BDCE pentru domeniul cultural, negocierile privind proiectele culturale din cadrul PNRR, promovarea unor proiecte în cadrul UNESCO, schimbări legislative, transparentizarea procesului de realizare a comisiilor naționale din cadrul MC etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...