Un secretar de stat a demisionat din minister. Motivele deciziei

După doi ani de când a fost numit secretar de stat în cadrul Ministerului Culturii, liberalul Liviu Brătescu și-a înaintat miercuri demisia, solicitând primului ministru Nicolae Ciucă eliberarea din funcția deținută.

Am luat această decizie din motive personale. Consider că această perioadă a fost suficientă pentru a încerca implementarea acelor proiecte în care am crezut și pentru care am lucrat încă din perioada în care am deținut conducerea Comisiei Naționale de Cultură a Partidului Național Liberal.

Am convingerea că prin deschiderea și implicarea de care am dat dovadă în toată această perioadă, am contribuit, atât cât a fost posibil, în situația dată din ultimii ani, la rezolvarea unor probleme și la schimbarea unor mentalități din sistem”, a transmis Brătescu.

Printre proiectele în care acesta s-a implicat se numără discuțiile privind noul Acord-Cadru de împrumut între România și BDCE pentru domeniul cultural, negocierile privind proiectele culturale din cadrul PNRR, promovarea unor proiecte în cadrul UNESCO, schimbări legislative, transparentizarea procesului de realizare a comisiilor naționale din cadrul MC etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole