Un șef de la mascați și-a lăsăt copiii să se joace cu încărcătoare de armă și acte

Publicat: 08 feb. 2023, 17:18, de Mariana Olteanu, în ACTUALITATE , ? cititori
Un șef de la mascați și-a lăsăt copiii să se joace cu încărcătoare de armă și acte
Sursă: Facebook/Sindicatul Politistilor din Romania "Diamantul" Oficial

Copiii unui șef de serviciu ar fi fost aduși la locul de muncă al tatălui lor și ar fi fost lăsați prin birouri să se joace și să-și facă temele printre documente și încărcătoare de armă.

Incidentul a fost anunțat pe Facebook de reprezentanții Sindicatul Polițiștilor din România „Diamantul” Oficial, unde au fost publicate și imagini. Potrivit acestora este vorba despre copiii șefului Serviciului de Acțiuni Speciale din Brăila.

„Așa că bravul nostru șef de SAS caută să-și dezobișnuiască plozii, încă din fragedă vârstă cu parcurile și locurile de joacă, schimbându-le direct cu “formarea la locul de muncă”… al tatălui.

Aici își petrec toată ziulica, preiau din energiile conducătorului “iubit”, au chiar permisiunea să dea toate hârtiile la o parte că să-și facă temele, probabil au acces și la biblioteca poliției…

Și atunci când se plitisesc de mor, odraslele șefului învață conducerea preventivă, deocamdată prin birou și cu tricicletele, dar așa cum am zis, totul are un început! Atunci când te plictisești de tricicletă, e bun și un încărcător, ori chiar o pușcă adevărată cum colegii lor nici că visează!”, este mesajul transmis pe pagina de facebook.

Incidentul va fi anchetat de polițiștii. „Având în vedere aspectele menționate în articol, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Brăila a dispus efectuarea de verificări, prin Compartimentul Control Intern”, a anunțat IPJ Brăila.