Un soldat şi-a cerut iubita în căsătorie de Ziua Națională

Moment emoționant de Ziua Națională a României în Satu Mare.Un soldat şi-a cerut în căsătorie iubita chiar înainte de începerea manifestărilor dedicate zilei.

Soldatul Andrei Pop din cadrul Batalionului 52 de Geniu Tisa și-a luat inima în dinți și a decis să o ceară pe iubita sa de soție,în fața a sute de persoane. Cu doar câteva minute înaintea începerii ceremoniei, soldatul şi-a chemat iubita la microfon, s-a pus în genunchi, i-a oferit inelul şi în faţa tuturor a întrebat-o dacă vrea să îi fie soţie.

Iubita sa, Paula Petric a a spus „Da”, după care a primit un buchet de trandafiri. După acest moment emoționant, militarul s-a deplasat în coloană pentru participarea la manifestări.

 

Ziua Națională a României a fost marcată la Satu Mare, cu depuneri de coroane de flori la monumentul Eroului Necunoscut, unde au avut loc momente artistice susţinute de către copii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...