Suceava: Un taximetrist transportă gratuit copiii cu autism și persoanele cu dizabilități

Un taximetrist sucevean a decis, la sfârșitul anului trecut, să transporte gratuit copiii cu autism și persoanele cu dizabilități, în municipiul Suceava și pe o rază de 5 km în satele din jur.

Este vorba de Daniel Mihai Varasciuc, în vârstă de 41 de ani, de profesie inginer și tată al unei fetițe de 13 ani.

Când am văzut o astfel de inițiativă la un tânăr IT-ist din București, Alexandru Bobes, am spus că pot să fac și eu asta la Suceava pentru oamenii în suferință, care au cu adevărat nevoie de sprijin. Este un proiect de suflet”, a declarat Daniel, potrivit monitorulsv.

De la jumătatea lunii decembrie a anului trecut, de când a anunțat pe rețele de socializare că transportă gratuit copii cu autism și persoane cu dizabilități, a efectuat aproximativ 10 astfel de curse, de regulă cu aceiași clienți: din Burdujeni în Sf. Ilie, Burdujeni – Ipotești, de la gară în Centru sau din diverse cartiere din oraș la spital.

Cred că încă nu știu foarte mulți oameni că există un astfel de taxi. Cei care au nevoie îmi pot telefona pentru programări la numărul 0745 409 840 sau mă pot contacta pe Facebook”, a mai spus Daniel Varasciuc. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole