Urmează concedieri în masă în Primăria Capitalei! Nicușor Dan: Asta-i viața!

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că majoritatea companiilor înființate de vechea administrație a Bucureștiului vor dispărea, însă a precizat că angajații nu vor fi dați afară, ci vor fi „importați” către administrație.

Edilul spune că nu asta va fi și soarta șefilor.

Întrebat câte dintre companiile municipale vor dispărea, Nicușor Dan a răspuns că „cele mai multe dintre ele”. Vor rămâne STB-ul (compania pentru transportul public) și Termoenergetica, plus Energetica, o companie-satelit a Termoenergetica, iar din celelalte „o să aducem colective importante către administrație”, a precizat Nicușor Dan.

„Nu și managementul, care e total defectuos”, a adăugat primarul general.

Edilul a spus că oamenii vor fi preluați de Primăria Capitalei, dar nu și companiile ca atare.

Întrebat ce vor face managerii, rămân fără joburi?, primarul general a răspuns:

 „Asta-i viața, da!”, a răspuns Nicușor Dan.

Întrebat în cât timp se va întâmpla aceasta, primarul general a explicat că este o decizie ce ține de Consiliul General al Capitalei.

 „Eu sper ca foarte curând, noua majoritate din Consiliul General să numească noile Adunări Generale, care să numească noile Consilii de Administrație, cu mandat să lichideze, adică să întrerupă contractele și bineînțeles, acolo unde sunt colective importante de oameni și valoroase, să le aducă către Administrație”, a spus primarul general al Capitalei la Digi24.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...