USR a stabilit delegația pentru consultările de la Cotroceni. Cine sunt cei cinci membri

Dacian Cioloș, Dan Barna, Anca Dragu, Stelian Ion și Cristian Ghinea sunt cei cinci care vor merge luni la consultări cu președintele Klaus Iohannis. Componența delegației a fost stabilită de Biroul Național al USR.

Delegația USR va merge cu un mandat clar în privința reformelor pe care viitorul premier trebuie să le îndeplinească într-un calendar asumat de toate partidele care formează coaliția de guvernare”, se arată într-un comunicat de presă al USR.

În aceeași ședință, Biroul Național a analizat mai multe soluții la creșterea prețurilor la energie și gaz și a stabilit că parlamentarii USR vor propune săptămâna viitoare un pachet de măsuri care să ajute atât consumatorii casnici, cât și IMM-urile și instituțiile publice în această iarnă.

USR susține nevoia urgentă de a sprijini consumatorii, în primul rând prin reducerea impactului pe care statul îl are direct asupra creșterii prețurilor prin accize și TVA, urmată de măsuri de compensare adiționale”, transmit reprezentanții partidului.

În aceeași ședință, Biroul Național al USR a propus ca parlamentarii să elaboreze o inițiativă legislativă prin care să fie introduse criterii de transparență pentru alocarea banilor din fondul de rezervă al Guvernului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...