Vacanță de Crăciun la mare. Unde te poți caza pe litoral în extra sezon

Nostalgicii care vor să se bucure de atmosfera de la Malul Mării Negre o pot face și în perioada rece. Dacă vrei ca în acest an să te bucuri de o vacanță de Crăciun la mare, o poți face. Câteva dintre hotelurile de pe litoral s-au pregătit cu oferte de cazare pentru Crăciun și Revelion.

Vacanță de Crăciun la mare, experiența care merită încercată

Litoralul românesc este gol în extrasezon, însă acest lucru nu este un impediment pentru cei care iubesc marea. Astfel, aceștia se pot plimba prin stațiuni, se pot bucura de liniște si de briza mării. Plimbările pe plajă sunt de neprețuit, mai atunci când vuietul turiștilor lipsește. La pachet cu acest cadru vine și sunetul valurilor pe fundal.

Un alt avantaj ar fi că în plin sezon prețurile sunt mai mult decât piperate, iar acum, cazările sunt accesibile.

Mulți dintre români sunt descurajați de faptul că hotelurile sunt închise în extrasezon. Nu este însă așa. Mulți operatori din turism s-au adaptat, astfel că au conceput oferte și pentru sezonul rece. Bineînțeles, sfera facilităților este mult mai restrânsă față de perioada verii.

Câți bani scoți din buzunar pentru cazare

Dacă vrei să faci Crăciunul pe litoral, sau să ciocnești paharul de șampanie în noaptea dintre ani, pe plaja, bugetul este unul pe măsură. La un hotel de 4 stele, costul pentru o persoană pentru un sejur de 4 nopți este de 566 de lei.

Nu este însă inclusă o cină festivă pentru perioada sărbătorilor, precum în cazul hotelurilor de la munte de exemplu.

Crăciun 2022 pe Valea Prahovei. Cazare la munte la prețuri avantajoase

Vă puteți caza și în apartamente de închiriat în regim hotelier. Cu 1600 de lei aveți la dispoziție un apartament cu o capacitate de 6-7 persoane, pentru 4 nopți. Bucătăria este dotată și utilată astfel încât vă puteți pregăti singuri mesele pentru un Crăciun de poveste.

Târgul de Crăciun Sibiu 2022. Destinația ideală din România pentru acest sezon

Ce poți face pe litoral în extrasezon

Orașul Constanța îți oferă o varietate turistică de excepție demnă de a fi vizitată inclusiv în perioada rece.

Dincolo de explorarea stațiunilor, poți bifa în vacanța ta și vizitarea obiectivelor turistice de la malul mării.

Cazinoul din Constanța a fost deschis recent publicului după ample lucrări de renovare. Acesta și-a recăpătat sclipirea de altădată și poate fi vizitat de cei pasionați de istorie și arhitectură.

Farul Genovez va putea fi admirat altfel printre fulgii de zăpadă dacă ai parte de ninsoare în perioada Crăciunului. Cu siguranță l-ai admirat de pe faleză în perioada sezonului estival, însă acum priveliștea poate avea un farmec aparte.

Delfinariul din Constanța este deschis și în sezonul rece. Te poți bucura de relaxare privind simpaticii delfini în timpul show-urilor acvatice. De altfel, copiii se vor bucura cu adevărat de experiență.

Muzeul de Istorie Națională și Arheologie găzduiește numeroase piese și artefacte unice. Acestea pot fi admirate în Sala Tezaur a instituției muzeale. De altfel, clădirea muzeului este una cu o arhitectură aparte, neoromânească.

Dacă vă doriți o masă delicioasă cu pește și icre pregătite în bucătăria locației, puteți poposi la una dintre cherhanalele din oraș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Dragnea Adonis, directorul de la DSVSA Buzău, a divorțat de soție...

Dragnea Adonis Laurențiu, directorul DSVSA Buzău, este doar unul dintre cei trei membrii ai familiei Dragnea care se înfruptă din salarii de peste 10.000...