Vama Nădalc 2 este blocată. Coada de camioane se întinde pe 5 kilometri

Vama Nădlac 2 este blocată complet de numărul mare de TIR-uri care au sosit într-o perioadă foarte scurtă de timp, au declara cei de la Poliția de Frontieră.

Sute de şoferi de autocamioane aşteaptă, miercuri, să iasă din ţară prin principalele puncte de trecere a frontierei din judeţul Arad, iar înainte de Nădlac II, pe autostrada A1, s-a format o coloană lungă de aproximativ cinci kilometri.

Reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Arad au declarat, pentru AGERPRES, că un număr mare de TIR-uri s-au prezentat la frontieră într-un timp scurt.

„În ultimele 24 de ore au ieşit din ţară, doar prin PTF Nădlac II, peste 1200 de automarfare. În acest punct se lucrează pe patru artere de control dedicate traficului greu, iar timpul de aşteptare pentru formalităţi este de aproximativ 150 de minute. Se înregistrează un număr mare de autocamioane prezente la verificările de la ieşirea din ţară în timp foarte scurt”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Andrei Dincă.

La Nădlac II, TIR-urile aşteaptă pe banda de urgenţă a autostrăzii, coloana fiind lungă de cinci kilometri.

La Nădlac I, este deschisă o arteră de control pentru traficul greu, iar şoferii aşteaptă aproximativ o oră pentru a trece graniţa în Spaţiul Schengen. La Vărşand, unde sunt deschise două artere, se aşteaptă cel puţin 30 de minute.

Pe sensul de intrare în România, şoferii de automarfare aşteaptă circa 30 de minute la Nădlac I şi Nădlac II. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...