Viceprimarul propus de PNL la Timișoara nu a obținut numărul necesar de voturi

Timișoara are doar un viceprimar, cel propus de USR-PLUS, după ce candidatul PNL, Cosmin-Gabriel Tabără Amânar, nu a întrunit, luni, numărul necesar de voturi.

În ședința de Consiliu Local de luni s-au votat viceprimarii Timișoarei, dar doar candidatul USR-PLUS a primit numărul necesar de voturi. Cel de-al doilea candidat, propus de PNL, a fost votat doar de liberali, ceilalți consilieri s-au abținut.

Doi consilieri locali, unul de la PNL și unul PSD, au lipsit de la ședința de luni, pe motive medicale și nu s-a acceptat ca aceștia să-și exprime votul online.

Ruben Laţcău, candidatul USR-PLUS pentru postul de viceprimar, a primit 23 de voturi, de la USR-PLUS, PSD şi PRO România.

Însă cel de-al doilea candidat, Cosmin Tabără, consilier propus de PNL, a obţinut doar cele 8 voturi ale liberalilor prezenţi.

Rezultatul era așteptat după ce consilierii USR-PLUS au anunțat înainte de ședință că nu vor vota pentru candidatul PNL, iar social democrații au spus că îl vor susține pe Ruben Laţcău.

Citește și:

Decizie crucială pentru alegeri. Orban: PNL va forma majorități de guvernare cu USR – PLUS la Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...