Victorie pentru Cosmin Contra în faţa lui Mirel Rădoi, în Arabia Saudită. Autogol antologic

Echipa antrenată de Mirel Rădoi, Al Taee, a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, de formația pregătită de Cosmin Contra, Damac, într-un meci din etapa a 20-a a campionatului Arabiei Saudite.

Al Taee a deschis scorul prin Harzan, în minutul 33. La două minute după pauză, Damac a restabilit egalitatea prin Al-Sarhani. Damac a dus scorul la 2-1, prin Making, la doar șase minute după ce acesta a fost introdus în teren, de Cosmin Contra. Scorul a devenit 3-1 pentru Damac în minutul 74, după un autogol comis de Al Jabeeri.

Echipa lui Rădoi ocupă locul opt, cu 25 de puncte, în timp ce Damac este pe 7, tot cu 25 de puncte, dar cu un golaveraj mai bun. Lider este Al Ittihad, care are 47 de puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...