VIDEO Avarie la o rețea de apă pe Bulevardul Ferdinand din București

Vineri, după-amiază, s-a produs o avarie la rețeaua de apă rece care aparține de Apanova, inundând Bulevardul Ferdinand din Sectorul 2 al Capitalei. Traficul a fost reluat de la orele 14.00, însă se circulă cu dificultate.

O conductă s-a spart, iar apa a acoperit întreg carosabilul, relatează Realitatea Plus. De la orele 14.00, traficul a fost reluat, dar încă se circulă cu dificultate.

Apa Nova a transmis printr-un comunicat de presă că în data de 12.03.2021, în jurul orelor 13:00, Apa Nova a sesizat, prin sistemul de control și monitorizare a distribuției apei, o avarie în zona Bulevardul Ferdinand – intersecția cu Șoseaua Pantelimon, sector 2.

Echipele operaționale Apa Nova s-au deplasat în regim de urgență în zonă, identificând locația avariei, la ora 13:15.

Din cauza apei acumulate în carosabil, circulația tramvaielor și troleibuzelor în zona Bulevardului Ferdinand a fost oprită temporar până la izolarea avariei și îndepărtarea apei acumulate pe carosabil. Pe durata lucrării de reparație, circulația troleibuzelor va fi reluată, iar circulația tramvaielor este posibil să fie restricționată sau întreruptă.

Ca urmare a lucrării de remediere a avariei apărute la artera de transport apă potabilă din Bulevardul Ferdinand x str. Zidurilor, alimentarea cu apă potabilă va fi întreruptă (23 branșamente) în perimetrul  Bulevardul Ferdinand nr. 105 – 125, intr. Mandarinei, Șoseaua Pantelimon nr. 31 – 33, iar în perimetrul delimitat de B-dul Ferdinand, Șoseaua Pantelimon și Bulevardul Gara Obor pentru o scurtă perioadă de timp este posibil ca apa să-și piardă din limpezime (să apară tulburime).

Finalizarea întregii operațiuni de intervenție și remediere a avariei este estimată  pentru ora 23:00, a acestei zile.

Apa Nova își cere scuze pentru disconfortul creat bucureștenilor.

Citește și:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

CIA: Zelensky a deturnat bani din finanţarea americană

Jurnalistul Seymour Hersh susţine cã oficialii ucraineni sunt „în competiție pentru a înființa companii-paravan pentru tranzacții de export cu comercianți privați de arme”. Regimul Zelensky...