Vladimir Putin s-a vaccinat împotriva COVID-19: „Se simte bine”

Preşedintele Rusiei Vladimir Putin s-a vaccinat marți seară împotriva COVID-19, într-o unitate privată de sănătate. Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, nu a dezvăluit cu ce tip de ser s-a imunizat președintele rus.

„Vladimir Putin s-a vaccinat împotriva coronavirusului. Se simte bine. Mâine va avea o zi de lucru completă”, a precizat purtătorul de cuvânt, potrivit presei străine citate de Digi24.

Vladimir Putin a rămas printre ultimii lideri mondiali neimunizați

Momentul vaccinării liderului nu a fost filmat, deși s-a speculat că Putin intenționează să transmită în direct momentul, pentru a reduce din neîncrederea generală în vaccinurile rusești. 

„În ceea ce privește vaccinarea în fața camerelor, nu-i place”, a mai precizat purtătorul de cuvânt de la Kremlin. 

Aceasta a refuzat să precizeze cu ce vaccin a fost imunizat Putin, spunând reporterilor că „toate cele trei vaccinuri rusești sunt foarte bune și eficiente”.

Rusia are trei vaccinuri împotriva virusului SARS-CoV-2, Sputnik V, dezvoltat de Institutul Gamaleia din Moscova, EpiVacCorona, dezvoltat de Institutul Vektor din Novosibirsk și CoviVac, produs de Centrul Ciumakov, a mai precizat sursa citată.

Citește și:

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole