Vladimir Putin se pregătește să meargă în Ucraina pentru a ridica moralul trupelor ruse

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, are în plan o vizită neașteptată în Ucraina, în zona Donbas, unde va merge cât de curând, după câte se pare. Aceasta ar fi prima de la începerea războiului, în februarie 2022.

Vladimir Putin va vizita zonele ocupate de armata rusă, după declanșarea războiului în februarie 2022, a anunțat Dmitry Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului. El spune că președintele Putin va merge în teritoriile controlate ”în curând”, potrivit TASS.

Se pare că Putin vrea să vadă cu ochii săi care este ”realitatea războiului”, iar pe de altă parte, să dea un mesaj de încredere armatei și poporului rus.

Ultima dată când Putin a fost în Ucraina era în 2013, când a mers la Kiev și Sevastopol și s-a întâlnit cu președintele de la acel moment, Viktor Ianukovich.

Cu președintele ucrainean Volodymir Zelenski Putin s-a întâlnit în decembrie 2019, la Paris, unde au mai fost prezenți președintele Franței, Emmanuel Macron și fostul Cancelar al Germaniei, Angela Merkel.

După declanșarea războiului în Ucraina, Vladimir Putin a fost doar în țări considerate ”prietene” precum China, Tajikistan, Turkmenistan, Iran, Uzbekistan, Kazahstan și Armenia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...