WhatsApp vine cu noi surprize: utilizatorii vor beneficia de apeluri audio și video pentru desktop

Aplicația pentru desktop a WhatsApp, valabilă pentru Mac și PC, poate primi apeluri vocale și video, a anunțat compania, oferind apeluri criptate către alți utilizatori WhatsApp atât pe computere, cât și pe dispozitive mobile.

Aplicațiile mobile pentru Android și iOS oferă deja această funcție, iar WhatsApp a început să lanseze funcția de apelare desktop către un grup mic de utilizatori la sfârșitul anului trecut.

Apelurile audio și video făcute cu versiunea de desktop vor fi criptate, la fel ca cele inițiate de pe dispozitivele mobile, iar WhatsApp insistă asupra acestui lucru, mai ales după ce a pierdut mai multe milioane de utilizatori, ca urmare a modificării politicilor privind gestionarea datelor personale. 

Pentru a utiliza noua funcție de apel video, va trebui să configurați aplicația desktop WhatsApp fie pe Mac, fie pe PC, ceea ce înseamnă că trebuie să utilizați deja WhatsApp pe mobil. După ce se instalează aplicația pe computer, utilizatorii vor scana un cod QR pentru a se conecta la aplicația desktop, după care vor putea utiliza versiunea desktop WhatsApp a contului lor obișnuit.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole