WizzAir va avea o nouă cursă de linie din Ianuarie. Românii vor putea zbura și în Israel cu această companie

Compania introduce din prima lună a anului 2023, noi zboruri de linie. Wizzair va avea o nouă cursă de linie cu destinația Israel. Românii care vor să călătorească pe acest segment își pot deja achiziționa biletele.

Wizzair va avea o nouă cursă de linie din Ianuarie

Wizzair a decis ca în această perioadă destul de instabilă financiar în întreaga lume să își extindă sfera de segmente de zbor. Astfel, noua destinație aleasă de conducerea companiei este Israelul.

Noua rută operată de la Suceava spre Orientul Mijlociu vine ca o noutate pe lângă cele 12 alte destinații spre Europa.

Așadar, conform acestei noi strategii de operare, Wizzair va avea în fiecare săptămână, în zilele de luni și vineri câte două zboruri spre Tel Aviv. Cei care doresc să se bucure de această oportunitate își pot deja achiziționa biletele în acest sens. Acestea pot fi cumpărate online cu prețuri începând de la 149 de lei, respectiv 29,99 Euro.

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără suprataxă și fără așteptări


Compania se extinde constant

În curând, Wizzair deschide și o bază a companiei în cadrul Aeroportului Internațional „Ștefan cel Mare” din Suceava. De altfel, reprezentanții companiei au început deja demersurile pentru achiziționarea a două noi aeronave. Acestea, alături de cele existente deja, vor permite susținerea tuturor rutelor incluse în programul de operare.

Călătorii pot zbura de la Suceava spre Belgia, Franța, Cipri, Italia și chiar Olanda.

Totodată, de la Suceava, Wizzair va suplimenta numărul zborurilor spre trei aeroporturi internaționale. Este vorba despre Bologna, Milano-Bergamo şi Roma Fiumicino.

Ce nu ai voie să iei în bagajul de mână când călătorești cu avionul

 

De altfel, cei care doresc să lucreze în domeniul aviației au ocazia să de alăture companiei. Din dorința de a oferi servicii de calitate, Wizzair extinde constant numărul însoțitorilor de zbor. Astfel, numai în Noiembrie și Decembrie, vor avea loc trei sesiuni de recrutare în acest sens. Tinerii care îndeplinesc cerințele companiei se pot înscrie în cadrul acestora.

Compania promite salarii atractive, diurne, uniforme și mediu de lucru excelent.

Wizzair este o companie cu tradiție în sfera aviației. Aceasta are în structură peste 170 de aeronave de tipul Airbus A320 și A321.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...