Zeci de mii de bucureșteni fără apă caldă

Câteva zeci de mii de bucureșteni nu vor avea apă caldă de marți până vineri, din cauza unor lucrări făcute de Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti.

Reprezentanții CMTEB anunță că, începând cu data de 27 iulie 2021, se vor desfășura lucrări de înlocuire a unor vane (tip DN 1000) pe Magistrala 2 Sud, din Sectorul 3 al Capitalei.

Din cauza lucrărilor efectuate în  zona intersecției dintre bulevardele Nicolae Grigorescu și Theodor Pallady, și a lucrărilor efectuate în zona intersecției dintre bulevardul Theodor Pallady și strada Trapezului, furnizarea agentului termic va fi sistată până vineri, 30 iulie, ora 22.

Lucrarea are un specific complex, fiind deosebit de importantă pentru îmbunătățirea furnizării agentului termic în cartierul Titan, în viitorul sezon de încălzire. De asemenea lucrarea este vitală pentru procesul de modernizare a nodurilor termice”, se arată într-un comunicat de presă al CMTEB.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București şi echipele de intervenţie funcţionează în regim permanent pentru soluţionarea oricăror probleme apărute în teren.

Pentru informaţii suplimentare, bucureştenii au la dispoziţie numerele de telefon 031.9442 şi 0800.820.002.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole