Mesajul Simonei Halep pentru Toni Iuruc în noaptea de Revelion 2022: “Unii cu sapa… alţii cu mapa…”

Publicat: 01 ian. 2022, 13:45, de Vlad Ciotoran, în SPORT , ? cititori
Mesajul Simonei Halep pentru Toni Iuruc în noaptea de Revelion 2022: “Unii cu sapa… alţii cu mapa…”
Toni-Iuruc-si-Simona-Halep

Simona Halep (30 de ani, locul 20 WTA), care se află la Melbourne, a început 2022 cu un antrenament de la care a postat imagini în social media și i-a transmis soțului ei un mesaj ironic.

Jucătoarea de tenis din Constanța și-a petrecut primul Revelion de femeie măritată fără soțul ei, Toni Iuruc. Halep a mers în Australia alături de antrenor, fizioterapeut și preparator fizic, dar fără soț. Ea a trecut în noul an cu câteva ore înainte de ora 00.00 în România, iar pe 1 ianuarie dimineața, a avut antrenament.

În acest context a ales să facă glume de la distanță cu soțul eu și s-a şi amuzat cu un colaj cu o imagine cu ea şi una cu soţul său, cu menţiunea: “Unii cu sapa… alţii cu mapa…”. Fotografiile au fost postate de Halep pe Instagram Stories.

Ocupanta locului 20 mondial a petrecut Revelionul 2022 la Melbourne, alături de echipa ei și de jucătoarele Irina Bara și Alexandra Cadanțu. Halep e însoțită în Australia de antrenorul Adrian Marcu, de preparatorul fizic ,Theo Cercel, și de fizioterapeutul, Alexandru Tănase.

Înainte de Australian Open, sportiva originară din Constanța va participa la competiția Melbourne Summer Set, turneu de categorie WTA 250, în perioada 4-9 ianuarie. Apoi, fostul lider WTA va merge la Sydney, pentru un turneu de categorie WTA 500, programat în perioada 10-15 ianuarie.

Primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, este programat în perioada 17-30 ianuarie, la Melbourne.