Domnule Costoiu, al cui este paltonul?

Publicat: 17 mart. 2022, 14:07, de Puterea.ro, în ACTUALITATE , ? cititori
Domnule Costoiu, al cui este paltonul?
Mihnea Costoiu si Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, ieri, la inaugurarea construcţiei Casei Francofoniei, realizată de Universitatea Politehnică București (UPB) în incinta campusului său, dar rectorul Mihnea Costoiu s-a prezentat într-o postură jenantă.

La acest eveniment au mai fost prezenți ambasadori ai ţărilor francofone, reprezentaţi ai organizaţiilor francofone din ţară, reprezentanţi ai mediului academic, precum şi înalţi demnitari care sprijină iniţiativa Casei Francofoniei în România.

Maestrul de ceremonie al evenimentului de ieri a fost rectorul Mihnea Costoiu, dar acesta a ieșit în evidență doar prin modul a fost îmbrăcat. Practic, acesta s-a prezentat în fața președintelui Klaus Iohannis și a invitaților îmbrăcat într-un palton ale căror mâneci erau mult prea lungi (vezi FOTO).

Ca atare, rectorul Mihnea Costoiu a făcut mari eforturi ca mânecile paltonului să nu îi acopere degetele. În această situație se pune, firesc, întrebarea: Domnule Costoiu al cui este paltonul?

Mai trebuie precizat faptul că astăzi, Înalta Curte de Casație și Justiție se va pronunța în dosarul de mare corupție a lui Mihnea Costoiu, unde procurorii cer o pedeapsă severă cu executare, mergând până la 14 ani de închisoare, fapta fiind considerată a fi gravă și făcută cu intenție.