Țiriac despre retragerea Serenei Williams: „Viaţa schimbă lumea, banii schimbă persoanele”

Publicat: 11 sept. 2022, 18:18, de Vlad Ciotoran, în SPORT , ? cititori
Țiriac despre retragerea Serenei Williams: „Viaţa schimbă lumea, banii schimbă persoanele”

Ion Țiriac a comentat retragerea din activitate a Serenei Williams după US Open 2022. Milionarul român a fost implicat în ultimii ani în mai multe conflicte verbale cu celebra jucătoare de tenis americană.

Referitor la retragerea din activitate a jucătoarei americane Serena Williams, Ion Ţiriac a afirmat că aceasta este sportiva cu cele mai mari câştiguri din lume.

„Serena a fost o jucătoare de tenis matematic extraordinară. Eu o cunosc de când avea 15 ani, aceste fete au jucat la mine fără să ceară un dolar pentru prezenţă… era o familie deosebită (n.r. – familia Williams). Dar viaţa schimbă lumea, banii schimbă persoanele. Sigur, ea e o personalitate care o să rămână în analele sportului lor ca fiind cea mai mare câştigătoare de bani din lume în sport. 90 de miliioane de dolari a câştigat doar din premii, dar trebuie să ţinem cont că un sportiv de nivelul ăla câştigă pe teren 10-12% din ce câştigă în afara lui”, a declarat, sâmbătă, Ion Țiriac.

Fostul tenismen a fost prezent la tragerea la sorți a tabloului de la Ţiriac Foundation Trophy (WTA 125) organizat la Centrul Naţional de Tenis în perioada 10-18 septembrie.