Unde se află ”cea mai grozavă” școală din România care are piscină și încălzire în pardoseală

Publicat: 18 dec. 2022, 06:58, de Mariana Olteanu, în ACTUALITATE , ? cititori
Unde se află ”cea mai grozavă” școală din România care are piscină și încălzire în pardoseală
Sursă foto: Ziare.com

După lucrările de modernizare Școala Gimnazială ”George Enescu” va avea piscină și încălzire în pardoseală. Până la acest moment lucrările au fost finalizate în proporție de 70%.

Unitatea de învățământ care va dispune de o piscină, o sală de sport la etaj, lift și încălzire în pardoseală se află în Sinaia.

Valoarea acestui proiect se ridică la 2.525.178 de euro.

”Lucrările sunt gata în procent de 70 la sută. Unitatea de învățământ va deveni funcțională din următorul an școlar. În mai 2023, investiția va fi finalizată. Și, da, vom avea cea mai grozavă școală din România, lăsând toată modestia la o parte”, a precizat primarul Vlad Oprea.

Școala se remarcă prin modul în care se face accesul pentru profesori, copii și vizitatori. Mai exact, prin intermediul unui hol și a unei săli de așteptare cu birou de informații. În aceeași zonă se amenajează un spațiu de așteptare acoperit pentru părinți.

Curtea interioară, terenul de sport și gradenele, cabinetul medical și izolatorul au ieșire separată, direct în exterior, se construiesc rampe de acces pentru persoane cu dizabilități, iar copii se vor bucura de o sală de mese pentru a lua prânzul în școală, potrivit observatorulph.ro