EURO 2020 | Spania – Polonia 1-1. Ibericii au ratat un penalty

Publicat: 20 iun. 2021, 00:16, de Vlad Ciotoran, în SPORT , ? cititori
EURO 2020 | Spania - Polonia 1-1. Ibericii au ratat un penalty

Naționala de fotbal a Spaniei a remizat, sâmbătă seară, scor 1-1, cu reprezentativa Poloniei, într-un meci disputat la Sevilla, în Grupa E a Campionatului European.

Spania a deschis scorul prin Alvaro Morata, în minutul 25, cu un șut din 6 metri. Inițial, golul nu a fost validat pe motiv de offside, dar decizia a fost schimbată după consultarea VAR.

Cu două minute înainte de pauză, Polonia a fost aproape de gol. Swiderski a nimerit bara, cu un șut de la 20 metri, mingea a ajuns la Lewandowski, dar nici acesta nu a reușit să marcheze.

Atacantul legitimat la Bayern Munchen a marcat până la urmă în minutul 54, cu o lovitură de cap.

Ibericii au avut șansă să revină în avantaj în minutul 57. Gerard Moreno a ratat un penalty acordat pentru un fault asupra sa al lui Moder.

Au evoluat echipele:

Spania: Simon – M. Llorente, Laporte, P. Torres, Alba – Koke (Sarabia ’68), Rodri, Pedri – Gerard Moreno (Fabian ’68), Morata (Oyarzabal ’87), Dani Olmo (Torres ‘61). Selecţioner: Luis Enrique

Polonia: Szczesny – Bereszynski, Glik, Bednarek (Dawidowicz ’85) – Jozwiak, Moder (Linetty ’85), Klich (Kozlowski ’55), Puchacz – Swiderski (Frankowski ’68), Lewandowski, Zielinski. Selecţioner: Paulo Sousa

Clasamentul grupei: 1. Suedia – 4 puncte, 2. Slovacia – 3 puncte, 3. Spania – 2 puncte, 4. Polonia – un punct.