Gabriel Torje s-a întors la Dinamo: „Mi-am dorit foarte mult să revin aici”. Ce achiziții au mai făcut alb-roșii

Publicat: 04 sept. 2021, 17:08, de Vlad Ciotoran, în SPORT , ? cititori
Gabriel Torje s-a întors la Dinamo:

Gabriel Torje (9), Cosmin Matei (10), Constantin Nica (2) și Răzvan Popa (35) au fost prezentați oficial la Dinamo București de administratorul special Iuliu Muresan.

Gabriel Torje (31 de ani) a mai evoluat în două perioade la Dinamo, 2008-2011 şi 2018, iar de-a lungul carierei a mai jucat la echipe precum Poli Timişoara, Udinese, Granada, Sivasspor, Espanyol sau Ahmat Groznîi.

Dinamo este foarte importantă pentru tot ceea ce înseamnă fotbalul românesc. Am venit să ajutăm Dinamo, e clar că nu vom face minuni, însă ne vom dedica 100% la fiecare antrenament, până când vom avea şansa de a intra în teren. Suntem bucuroşi cu toţii că suntem aici. Eu mi-am dorit foarte mult, am avut discuţii şi cu alte cluburi din România, dar mă bucur că am ajuns la un acord rapid cu Dinamo„, a declarat Gabriel Torje la prezentarea oficială, conform digisport.ro.

La rândul lui, Cosmin Matei a mai jucat la Dinamo între 2012-2016. „Mi-am dorit să mă întorc la Dinamo, mă simt ca acasă. Îmi doresc foarte mult să progresăm”, a spus Cosmin Matei.