CFR Cluj – Randers 1-1, în Conference League. Primul punct obținut de ardeleni

Publicat: 30 sept. 2021, 21:56, de Vlad Ciotoran, în SPORT , ? cititori
CFR Cluj - Randers 1-1, în Conference League. Primul punct obținut de ardeleni

CFR Cluj și Randers au terminat la egalitate, scor 1-1, într-un meci din etapa a doua a Grupei D a Conference League.

Danezii au fost aproape de gol încă din minutul 3. Bundgaard l-a pus la încercare pe Figueiredo, dar portarul a respins. În minutul 34, Cristi Manea a respins de pe linia porții!

CFR Cluj a replicat în minutul 40. Păun a șutat de la marginea careului, dar portarul advers a respins. Danezii au deschis scorul după un minut prin Alhaji Kamara, acesta marcând cu o lovitură de cap. În minutul 65, Randers a fost din nou aproape de gol. Kehinde l-a lobat pe Figueiredo, dar mingea a aterizat pe transversală.

CFR Cluj a restabilit egalitatea trei minute mai târziu, prin Claudiu Petrila.

Au evoluat echipele

CFR Cluj: Figueiredo – Manea, Burcă, Cestor, Fl. Ştefan – Boateng (Culio ’82), Rodriguez (Bordeianu ’46), Deac – Păun (Gîdea ‘90+5), Debeljuh (Alibec ’63), Costache (Petrila ’63). Antrenor: Dan Petrescu.

Randers: Carlgren – Kopplin, Piseinger, Jensen, O. Bungaard – Ankersen (Tibbling ’69), Johnsen, Mistrati (Klysner ’86), Kehinde – Odey (Brock-Madsen ’69), Kamara (Lauenborg ’63). Antrenor: Thomas Thomasberg.

În cealaltă partidă din grupa D, AZ Alkmaar a învins Jablonec cu 1-0. Etapa următoare programează, la 21 octombrie, de la ora 22.00, meciurile CFR Cluj – AZ Alkmaar şi Jablonec – Randers.

Clasament: 1. AZ Alkmaar – 4 puncte, 2. Jablonec – 3 puncte, 3. Randers – două puncte, 4. CFR Cluj – un punct.