Accident tragic la fabrica de lactate de la Ibănești (Video)

Publicat: 23 iun. 2024, 18:32, de Alexandru Bogdan Grigoriev, în ACTUALITATE , ? cititori
Accident tragic la fabrica de lactate de la Ibănești (Video)

Patru bărbați au căzut, astăzi, într-un bazin de decantare din curtea unei fabrici de cașcaval din localitatea Ibănești, județul Botoșani. Trei dintre ei au intrat în stop cardiac.

Potrivit ISU Botoșani, în curtea fabricii din Ibănești,  la caz, au ajuns, în cel mai scurt timp, cinci echipaje din cadrul Detașamentului Dorohoi și Botoșani, cu două autospeciale de stingere dotate cu kit-uri de salvare din spații înguste, trei ambulanțe SMURD, dintre care și cea de terapie intensivă mobilă, dar și o ambulanță  a SAJ.

Cele patru persoane, cu vârste cuprinse între 47 și 56 de ani, au fost scoase din bazin de către pompieri și preluate de echipajele medicale aflate la fața locului. Una dintre victime era conștientă și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pentru celelalte trei persoane, găsite în stop cardio-respirator, s-au inițiat manevre de resuscitare cardio-pulmonare. Doar una dintre ele a răspuns manevrelor de resuscitare.

A fost solicitat și elicopterul SMURD Iași, care a aterizat pe un teren viran de lângă fabrică.

Un echipaj mixt, format din membri ai Inspectoratului de Poliție Județean și Sectorului Teritorial al Poliției de Frontieră, asigură măsurile de ordine și siguranță la fața locului.