Acestea sunt cele cinci județe afectate de calamități naturale care vor primi bani de la Guvern

Cinci județe afectate de calamități naturale vor primi un milion de euro de la stat sub formă de ajutor. Guvernul a aprobat suma de bani care va fi folosită pentru reparații la infrastructura distrusă de inundații.

În ședința joi, Guvernul a aprobat alocarea sumei de 4,794 de milioane de lei din Fondul de intervenție la dispoziţia Executivului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2020, pentru localități din cinci județe afectate de calamităţi naturale.

Fondurile vor ajunge în județele Alba, Caraș-Severin, Hunedoara, Mureș și Timiș. Banii vor fi utilizați pentru refacerea infrastructurii hidrotehnice, a terasamentelor și malurilor de apărare, a drumurilor județene și comunale, a podurilor, podețelor, digurilor și punților pietonale, conform Digi24.

Sumele alocate au fost stabilite în baza evaluărilor făcute de autoritățile administrației publice locale, Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă şi Instituţiile Prefectului din cele cinci județe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...