Adrian Chesnoiu chemat din nou la DNA. De la suspect a trecut la inculpat (Surse)

Fostul ministru al Agriculturii Adrian Chesnoiu este audiat din nou la sediul DNA. Potrivit unor surse, fostul ministru a trecut de la calitate de suspect la inculpat în cadrul dosarului de abuz în serviciu pentru trucarea unor concursuri de angajare.

Potrivit unor surse, Adrian Chesnoiu a devenit oficial inculpat în cadrul dosarului în care era suspectat că ar fi trucat mai multe concursuri de angajare.

În urmă cu scurt timp, fostul ministru al Agriculturii a fost surprins la sediul DNA de Marian Ceaușescu.

Sursă foto: facebook/Marian Ceaușescu

Reamintim că Adrian Chesnoiu a demisionat de la șefia ministerului Agriculturii după ce DNA a cerut urmărirea sa penală, în urmă cu doar câteva luni.

De asemenea, el s-a autosuspendat din orice funcție din Partidul Social Democrat.

„Nu am săvârșit nicio faptă de natură penală sau de corupție și mi-am desfășurat mereu cu integritate și cu dedicare activitatea mea executivă!”, a scris Adrian Chesnoiu pe pagina sa de Facebook.

Chesnoiu le-a cerut tuturor deputaților din toate partidele vot pentru ridicarea imunității parlamentare pentru că el consideră că „suntem cu toții egali în fața legii” și pentru a avea posibilitatea de a elimina, astfel, „orice potențială suspiciune”, în ceea ce-l privește.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...