Alain Delon a dat de belea, la 88 de ani! Poliția a confiscat 72 de arme din casa actorului care nu deține nici permis de armă

Publicat: 28 feb. 2024, 09:01, de Filon Stan, în Internațional
Alain Delon a dat de belea, la 88 de ani! Poliția a confiscat 72 de arme din casa actorului care nu deține nici permis de armă
Alain Delon a dat de belea, la 88 de ani

Casa renumitului actor a fost luată cu asalt de jandarmi, care au descins în căutarea de arme de foc. Aceștia au găsit 72 de arme, dar și 3.000 de cartușe! În plus, în casa actorului era organizat și un poligon de tragere.

Alain Delon a dat de belea, la 88 de ani! Jandarmii au descins la locuința actorului legendar din Douchy-Montcorbon, situată la 135 km sud de Paris, unde au descoperit nu mai puțin de 72 de arme de foc, 3.000 de cartușe dar și un poligon de tragere. Mai mult, renumitul actor nu deține permis de port armă.

Așadar, se pare că actorul s-a ales la 88 de ani ai săi cu un dosar penal, procurorii acuzându-l de „deținere ilicită de arme” și de „dobândire și deținere ilicite de arme de categoria A, B și C”.

Dar cum s-a ajuns aici? Ei bine, totul a pornit de la o dispută în familie. Percheziția a fost efectuată după deschiderea unei alte anchete de către procuratură, legată de tensiunile apărute între copiii lui Alain Delon.

Fiul cel mic al actorului francez a depus o plângere împotriva surorii sale, acuzând-o că a profitat de starea de sănătate fragilă a lui Delon. Disputa a devenit publică după ce fiul cel mare al lui Alain Delon, Anthony Delon, a declarat pentru revista Paris Match că tatăl său este „slăbit”.

În plus, procurorii au urmărit și declarațiile făcute de Anouchka Delon, fiica actorului, care a săus că merge „întotdeauna cu bodyguardul ei” la proprietatea familiei, amintind de pasiunea tatălui ei pentru armele de foc. Anouchka Delon a adăugat că frații ei, când se află la Douchy, „umblă prin casă înarmați”, crezând că sunt „în Vestul Sălbatic”.

Starea de sănătate a actorului francez este precară de la accidentul vascular cerebral suferit în anul 2019. Începând cu anii 1990, aparițiile pe marele ecran ale lui Delon au fost din ce în ce mai rare, iar ultima sa apariție publică a fost pentru a primi un Palme d’Or onorific la Festivalul de Film de la Cannes în 2019. Actorul a mai apărut în public în anul 2021, când a fost prezent la funeraliile de la Paris ale prietenului și colegului său, Jean-Paul Belmondo, în luna septembrie a anului 2021.