Alertă în Dolj! Polițiștii caută un criminal care și-a decapitat prietenul cu o drujbă

Polițiștii din Dolj caută un tânăr cu probleme psihice care și-a omorât prietenul cu o drujbă. Este vorba mai exact de Ștefăniță Marcel, care este cunoscut drept Fane Macarena.

Acesta a dispărut după comiterea faptei, fiind căutat în zona dintre Bechet-Dăbuleni-Damian-Ostroveni.

Crima a avut loc chiar în noaptea de Ajun. La acel moment, un apel la 112 făcut de o femeie de 50 de ani, din comuna Călărași, sesiza faptul că, vecinul său, de 57 de ani, este decedat în locuință.  

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii care au constatat că cele sesizate se confirmă. 

Întrucât au rezultat indicii privind săvârșirea infracțiunii de omor, la fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare formată din procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj și polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic Dolj. 

În fapt, în cursul nopții de 24/25 decembrie, bărbatul de 57 de ani, împreună cu alți doi bărbați, din aceeași localitate, au consumat băuturi alcoolice la locuința victimei, iar la un moment dat, unul dintre cei doi bărbați, în vârstă de 25 de ani, i-ar fi aplicat mai multe lovituri victimei, cu corpuri dure și cu un obiect tăietor-despicător, care i-ar fi provocat decesul. 

Cadavrul bărbatului a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei. 

Cercetările au fost preluate în anchetă proprie de către procurorul criminalist, fiind  întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat. 

După comiterea faptei, tânărul de 25 de ani a fugit într-o direcție necunoscută, fiind efectuate activități specifice în vederea prinderii acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...