Și la Cluj pământul a luat-o la vale

Publicat: 27 apr. 2024, 14:15, de Alexandru Bogdan Grigoriev, în News , ? cititori
Și la Cluj pământul a luat-o la vale
Alunecare de teren în Cluj

Strada Uliului din Cluj-Napoca a luat-o la vale. Drumul a fost rupt pe o porțiune semnificativă. Sunt în pericol și casele din zonă.

“În dispeceratul ISU Cluj a fost înregistrată o solicitare privind o alunecare de teren care s-a produs pe strada Uliului din municipiul Cluj-Napoca.

La fața locului s-a alocat un echipaj cu o autospecială din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca, care a constatat că a fost afectată una dintre benzile de mers  a carosabilului, pe o lungime de aproximativ 20m. Totodată, s-a anunțat poliția locală și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din cadrul primăriei municipiului Cluj-Napoca, care au alocat echipaje și personal de specialitate la evenimentul respective”, a informat dispeceratul ISU Cluj.

„Ca măsură de siguranță a fost restricționat traficul auto pe strada Uliului, iar echipajul ISU Cluj rămâne în supraveghere, alături de echipaje ale poliției locale și personal al SVSU Cluj-Napoca, pentru a evalua dacă alunecarea de teren avansează”, mai raportează ISU Cluj.

Locuitorii se plâng de ani de zile de problemele din această zonă, dar Primăria Cluj-Napoca s-a făcut că nu vede și a dat în continuare autorizații de construcție, scrie presa locală.