Amenințări cu toporul și o rangă la adresa lui Arafat: „Pistol nu am, că nu vrea să îmi dea lumea”

Un bărbat din municipiul Timișoara a anunțat, într-un grup de Facebook, că i-a pregătit mai multe unelte șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, în cazul în care acesta din urmă „nu-și va da demisia de bună voie”. Bărbatul a arătat în înregistrare un topor, o rangă și o lopată.

„Domnu’ Arafat. Astăzi ţi-am pregătit ceva frumos. Vreau să vă arăt ce am pregătit pentru domnu’ Arafat. Îţi dau să vezi ce trebuie să primeşti dacă nu îţi dai demisia de bună voie şi nesilit de nimeni, ca să fii judecat cum trebuie că ai trădat poporul român. Uite ce îţi dau eu. Am, frate, aici un topor. Pistol nu am, că nu vrea să îmi dea lumea, că ştie că mă ţine să vin la Parlament. Toporul nu vreau să îl folosesc pentru că nu sunt omul care vrea să facă la fel ca voi crime, dar dacă trebuie, o să folosesc şi toporul pentru poporul român”, a spus bărbatul.

Printre unelte, timișoreanul a mai avut o rangă și o lopată, continuând să facă amenințări la adresa șefului DSU. Acesta a recunoscut că este un fan al politicianei Diana Șoșoacă, fostă membră a Partidului Alianței pentru Unirea Românilor (AUR).

„Arafat, vin după tine. Dă-ţi demisia cât mai ai timp, să intri într-o puşcărie şi să nu mori. Îţi fac o promisiune. Ai de ales. Varianta A. Îţi dai demisia şi laşi poporul român să trăiască în pace şi e valabil şi pentru ăia din guvernare. Eu o vreau pe doamna Şoşoacă în Guvern pentru că e un om corect şi a ţipat pentru România. (…) Dacă nu pleci de acolo, Arafat, cu demisia, aşa de bună voie, o să fii luat cu forţa şi o să mestecăm din tine, crede-mă. Mestecăm fiecare parte din tine până nu mai rămâne nimic”, se mai arată în înregistrare.

Poliția a demarat o cercetare pentru a-l identifica pe bărbat. Timișoreanul riscă un dosar penal pentru amenințare, scrie Adevărul.

Poți vedea video aici.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...