Amenințări cu toporul și o rangă la adresa lui Arafat: „Pistol nu am, că nu vrea să îmi dea lumea”

Un bărbat din municipiul Timișoara a anunțat, într-un grup de Facebook, că i-a pregătit mai multe unelte șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, în cazul în care acesta din urmă „nu-și va da demisia de bună voie”. Bărbatul a arătat în înregistrare un topor, o rangă și o lopată.

„Domnu’ Arafat. Astăzi ţi-am pregătit ceva frumos. Vreau să vă arăt ce am pregătit pentru domnu’ Arafat. Îţi dau să vezi ce trebuie să primeşti dacă nu îţi dai demisia de bună voie şi nesilit de nimeni, ca să fii judecat cum trebuie că ai trădat poporul român. Uite ce îţi dau eu. Am, frate, aici un topor. Pistol nu am, că nu vrea să îmi dea lumea, că ştie că mă ţine să vin la Parlament. Toporul nu vreau să îl folosesc pentru că nu sunt omul care vrea să facă la fel ca voi crime, dar dacă trebuie, o să folosesc şi toporul pentru poporul român”, a spus bărbatul.

Printre unelte, timișoreanul a mai avut o rangă și o lopată, continuând să facă amenințări la adresa șefului DSU. Acesta a recunoscut că este un fan al politicianei Diana Șoșoacă, fostă membră a Partidului Alianței pentru Unirea Românilor (AUR).

„Arafat, vin după tine. Dă-ţi demisia cât mai ai timp, să intri într-o puşcărie şi să nu mori. Îţi fac o promisiune. Ai de ales. Varianta A. Îţi dai demisia şi laşi poporul român să trăiască în pace şi e valabil şi pentru ăia din guvernare. Eu o vreau pe doamna Şoşoacă în Guvern pentru că e un om corect şi a ţipat pentru România. (…) Dacă nu pleci de acolo, Arafat, cu demisia, aşa de bună voie, o să fii luat cu forţa şi o să mestecăm din tine, crede-mă. Mestecăm fiecare parte din tine până nu mai rămâne nimic”, se mai arată în înregistrare.

Poliția a demarat o cercetare pentru a-l identifica pe bărbat. Timișoreanul riscă un dosar penal pentru amenințare, scrie Adevărul.

Poți vedea video aici.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...