ANAF scoate la concurs peste 100 de locuri de muncă

103 de locuri de muncă au fost scoase la concurs de Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF).

Pe lista celor 103 posturi vacante scoase la concurs se numără poziții în Direcția generală antifraudă fiscală, Direcția generală control venituri persoane fizice, Direcția generală coordonare control fiscal, Direcția generală de management al riscurilor și nu numai.

Cei interesați se pot înscrie la concurs în perioada 24 martie – 12 aprilie 2023. Dosarele vor fi depuse la sediul ANAF din str. Apolodor, nr. 17, sector 5, București.

Ulterior, în perioada 13 – 21 aprilie, va avea loc selecția dosarelor de concurs. Prima probă, cea scrisă va avea loc pe 27 aprilie, la ora 10:00 (locul de desfășurare va fi anunțat ulterior).

Proba de interviu se va derula în termen de maximum cinci zile lucrătoare după proba scrisă (n.r data de 5 mai), pentru cei care au obținut cel puțin 50 de puncte la proba scrisă (data, ora și locul vor fi afișate odată cu rezultatele finale ale probei scrise).

Mai multe despre concursul organizat de ANAF (condiții, acte necesare, bibliografie și tematică etc.) pot fi găsite în pagina dedicată AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...