Anamaria Prodan s-a plimbat cu dricul prin București

Când credeam că Anamaria Prodan le-a făcut pe toate și nu mai poate surprinde cu nimic, pe nimeni, iată că se plimbă cu dricul prin București. Se știe că impresara are o firmă de pompe funebre și și-a cumpărat un dric Cadillac pentru un ultim drum de lux spre Eternitate al clienților săi.

Anamaria Prodan se mândrește cu limuzina funerară de lux pe care a cumpărat-o din Italia. Cu toate astea, polițiștii de Rutieră nu au trecut cu vederea și au oprit-o în trafic pe vedetă.

Mașina este foarte mare și ocupă foarte mult loc. Eu nu sunt obișnuită să conduc un dric și, la un moment dat, am oprit într-un loc să fac schimb cu partenera mea, Gabriela.

Am rugat-o pe ea să se așeze la volan până mă obișnuiesc cu Cadillacul. Atunci, au venit și agenții de poliție. S-au uitat la autoturism, ne-au pus câteva întrebări și au văzut că totul era în ordine. Am stat puțin de vorbă, ne-au spus că e frumoasă mașina și apoi am plecat. Nimc mai mult’, a declarat Anamaria Prodan.

1 COMENTARIU

  1. Unii intra in depresie,daca nu apar la stiri,asa ca fac tot posibilul in acest sens.Ma mir ,ca respectiva,nu a facut ,o ,,repetitie,la o inmormantare,pentru a promova noua achizitie,chemand si prietenii din presa.Ar fi fost mai spectaculos,ca stire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Ioana Timofte, nepoata fostului șef SRI, lider de grup infracțional. A...

Mai mulţi angajaţi ISCIR ar fi făcut peste 400 de achiziţii fictive în numele companiei, însușindu-şi banii. ”La data de 24 mai a.c., poliţiştii Direcţiei...

Gargaragiul de la Muncă, complice la dispariţia pensiilor de stat?

A trecut mai bine de un an şi jumătate de când ministrul Muncii susţine că lucrează la noul sistem de pensii. Până acum însă,...