Animaţia „Luca” s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Animaţia „Luca”, o producţie Disney de succes, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend.

Printre cei care și-au „împrumutat” vocile pentru această animație se numără Jacob Tremblay şi Maya Rudolph.

În al doilea weekend de la debut, filmul a generat încasări de 299.581 de lei, potrivit cifrelor oferite News.ro de Cinemagia. Distribuitorul producţiei nu a transmis numărul spectatorilor.

Thrillerul „Furia unui om periculos/ Wrath of Man”, regizat de Guy Ritchie, cu Jason Statham în rol principal, a debutat pe poziţia a doua, cu 12.729 de spectatori şi încasări de 298.515 lei.

„Furios şi iute 9/ Fast & Furious 9”, regizat de Justin Lin, cu Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Charlize Theron, John Cena şi Tyrese Gibson în distribuţie, s-a menţinut pe poziţia a treia în top, după ce, în al cincilea weekend de la lansare a fost vizionat de 10.682 de spectatori şi a generat încasări de 261.262 de lei.

Lungmetrajul „Familia Crood: Vremuri noi/ The Croods: A New Age”, continuarea animaţiei din 2003, a debutat pe locul al patrulea cu 9.342 de spectatori şi încasări de 221.338 de lei.

Thrillerul „Old: Prizonierii timpului”, regizat de M. Night Shyamalan, cu Gael García Bernal şi Rufus Sewell în distribuţie, a debutat pe locul al cincilea, cu 9.334 de spectatori şi încasări de 208.685 de lei.

Top 10 al box office-ului românesc de weekend este completat de filmul de acţiune „Văduva neagră/ Black Widow”, filmul fantasy „G.I. Joe: Snake Eyes”, lungmetrajul de acţiune „Scapă, dacă poţi 2! Turneul campionilor/ Escape Room: Tournament of Champions”, de „Space Jam: O nouă eră/ Space Jam: A New Legacy” şi de drama „Tata mută munţii”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...