Anthony Fauci nu îl părăsește pe Trump pentru Biden. Motivele infecționistului șef al SUA

Anthony Fauci, principalul expert american în boli infecţioase, a declarat că nu are niciun fel de colaborare cu echipa de tranziție formată de Joe Biden. Fauci spune că deocamdată va continua colaborarea cu administraţia preşedintelui în exerciţiu Donald Trump.

„Stau în banca mea. Eu nu sunt politician. Fac lucruri ce ţin de sănătatea publică”, a spus declarat Fauci pentru Reuters.

Infecționistul șef al SUA a colaborat de-a lungul carierei sale cu şase administraţii prezidențiale, începând din anii 80 când a fost epidemia de SIDA în timpul mandatului lui Ronald Reagan.

„Nu există absolut niciun motiv şi nu are deloc sens pentru mine ca în mijlocul unei pandemii să încetez să fac ceva ce are un rol major în a ne ajuta să ieşim din această pandemie”, a mai spus Fauci.

Joe Biden a anunţat că în calitate de președinte ales al SUA, a creat un grup operaţional format din experţi medicali ce va fi însărcinat cu dezvoltarea unui plan pentru limitarea răspândirii noului coronavirus. Printre cei care fac parte din acest grup se află medicii David Kessler, Vivek Murthy şi Marcella Nunez-Smith.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole