Antonia debutează ca actriță. În ce film va juca frumoasa artistă

Publicat: 02 nov. 2022, 13:43, de Mădălina Sfrijan, în LIFESTYLE , ? cititori
Antonia debutează ca actriță. În ce film va juca frumoasa artistă

Antonia lasă muzica deoparte și se face actriță. Vedeta face parte din sfera celor mai îndrăgiți artiști din România. Apreciată nu doar pentru vocea ci și pentru frumusețea ei, Antonia le pregătește fanilor o surpriză de proporții.

Antonia, personaj de film

Antonia Iacobescu a devenit celebră în anul 2009. Cântăreața s-a mutat în România după ce și-a petrecut copilăria peste Ocean. S-a lansat în muzică alături de Tom Boxer, iar de atunci cariera ei a strălucit până în prezent. Ca orice artist complet, se pare că Antonia vrea să treacă la următorul nivel pe plan profesional.

Astfel, aceasta a acceptat un rol într-un film. Fanii sunt în extaz și așteaptă deja cu nerăbdare debutul vedetei în meseria de actriță.

Antonia va juca rolul unei polițiste

Antoniei i s-a lansat propunerea de a juca în distribuția „Haita în acțiune”, regizată de Matei Dima. Cântăreața va juca alături de Alex Delea, Elena Chiriac, Alex Bogdan și Anca Dumitra.

Filmările peliculei au început de curând. Antonia a vrut să împărtășească fanilor o frântură din rolul pe care îl interpretează. Astfel, aceasta a publicat pe pagina ei de socializare câteva imagini.

Cum era de așteptat, vedeta s-a trezit cu o avalanșă de complimente și încurajări din partea internauților.

Antonia a primit mai multe jigniri în mediul online (VIDEO)

Viața Antoniei a intrat pe un făgaș firesc

Dacă acum are parte de o explozie în carieră, lucrurile nu au fost mereu atât de roz în viața vedetei. Antonia a trecut printr-o despărțire dureroasă de fostul ei partener, Vincenzo Castellano. Cei doi au au divorțat după un proces îndelungat. Una dintre marile apăsări ale artistei a fost că nu a putut petrece tot timpul alături de fiica ei, Maya. Fetița ei cu afaceristul italian a crescut alături de tatăl și bunicii din partea tatălui, departe de România. Maya venea din Italia la mama ei foarte rar, doar în anumite perioade ale vacanței de vară.

Antonia e considerată cea mai influentă pe Instagram. Pe cine a detronat

Abia recent, cei doi foști soți au reușit să găsească o cale de comunicare legată de creșterea micuței lor. Astfel, Maya petrece acum suficient timp cu mama și cu frații ei vitregi din România.