Avertisment: Vom purta mască de protecție și după pandemie

Spania este cea mai afectată ţară din Europa. Un virusolog din Spania a tras un semnal de alarmă şi spune că trebuie să ne obişnuim să trăim cu masca de protecţie, chiar şi după ce va trece pandemia.

Virusologul Margarita del Val, şefa Consiliului Naţional de Cercetare Spaniol, atrage atenţia că „trebuie să ne obişnuim să trăim cu masca de protecţie” chiar dacă pandemia va trece.

Specialistul spune că vom trece peste pandemie în câţiva ani şi că vom purta masca mulți ani de acum înainte.

În Spania, măştile sunt obligatorii în afara casei, iar guvernul spaniol a declarat stare de urgenţă în Madrid şi cartierele limitrofe din cauza creşterii alarmante a numărului de cazuri de coronavirus.

„Îi rugăm, din nou, pe toţi locuitorii să nu părăsească Madridul şi să respecte toate recomandările şi măsurile de protecţie”, a declarat Pedro Sánchez, preşedintele guvernului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...