Azi începe sezonul 3 Emily in Paris! Detalii neștiute din culise. Lily Collins: „Am ajuns în fiecare săptămână la medic”

Publicat: 21 dec. 2022, 13:10, de Aura Bănescu, în LIFESTYLE , ? cititori
Azi începe sezonul 3 Emily in Paris! Detalii neștiute din culise. Lily Collins: „Am ajuns în fiecare săptămână la medic”

Azi începe, pe Netflix, sezonul 3 Emily in Paris, atât de așteptat de fanii din întreaga lume! În presă au apărut diverse detalii din culisele serialului de mare succes, iar Lily Collins a povestit recent că, în timpul filmărilor, a ajuns în fiecare săptămână la medic.

În sfârșit, apare sezonul 3 Emily in Paris! Iar actrița principală, Lily Collins, a dezvăluit acum ceva timp că urmează și sezonul 4. De asemenea, ”Emily” a vorbit despre coșmarul pe care l-a trăit în timpul filmărilor pentru celebrul serial.

Lily Collins a făcut furori cu rolul interpretat în celebrul serial, fiind mereu un exemplu de eleganță și stil. Pantofii cu tocuri înalte pe care i-a purtat mereu, însă, i-au adus actriței probleme de sănătate, fapt pentru care a fost nevoită să meargă la medic.

”De fapt, am fost la podiatru în fiecare săptămână pentru că pantofii cu tocuri purtați tot timpul mi-a adus probleme de sănătate.”, a mărturisit Collins în cadrul emisiunii lui Jimmy Fallon.

”Trebuia să am, spre exemplu, tălpi interioare pentru fiecare pereche de pantofi ca să fie mai confortabili.”, a mărturisit ea, dezvăluind, de asemenea, că în următorul sezon și-ar dori să înlocuiască pantofii cu tocuri înalte cu unii mai comozi.

Cu cine s-a căsătorit Lily „Emily” Collins în primăvară

Lily Collins, actrița din „Emily în Paris” și regizorul de film, Charlie McDowell, s-au căsătorit în martie 2022 într-un cadru de poveste.

Fiica lui Phil Collins, în vârstă de 32 de ani și logodnicul ei, în vârstă de 38 și-au spus „da” în secret, în Dunton, Colorado, într-un cadru rupt dintr-un basm, potrivit filmnow.ro. Vestea neașteptată a fost dată pe Instagram prin intermedul a trei fotografii de nuntă, alaturi de un mesaj emoționant:

„Nu mi-am dorit niciodată să fiu persoana cuiva mai mult decât mi-am dorit să fiu asta pentru tine, iar acum am ajuns să fiu soția ta. Pe 4 septembrie 2021 ne-am spus „da” pentru totdeauna. Te iubesc dincolo de orice”, a scris Lily Collins în dreptul uneia dintre fotografii.

foto: Instgram/ STÉPHANIE BRANCHU/NETFLIX