Emily in Paris revine într-un nou sezon. Când începe unul dintre cele mai așteptate seriale

Vestea este cu siguranță una extraordinară pentru iubitorii primelor sezoane ale serialului. Emily in Paris a fost urmărit de milioane de fani din întreaga lume. De altfel, aceștia așteaptă cu sufletul la gură cel de al treilea sezon. Acesta va debuta în curând pe Netflix.

Emily in Paris va avea încă două sezoane

Serialul Emily in Paris este o comedie romantică avându-o în prim plan pe Emily Cooper. Tânăra entuziastă cu o carieră de succes se mută din Statele Unite la Paris pentru a încerca o nouă provocare pe plan profesional.

Pentru că nu este vorbitoare de limba franceză, dar și din cauza tipologiei americane de a gândi, Emily întâmpină tot felul de situații în șederea în Franța.

Până la urmă ajunge să deslușească și tainele acestei limbi și să facă față cu brio traiului în aerul parizian. Finalul sezonului doi al serialului i-a lăsat pe fanii acestuia cu sufletul la gură. Totul din cauza unei decizii pe care protagonista filmului nu a apucat să o ia. Aceasta avea de ales între a rămâne la Paris într-o nouă agenție la Paris sau promovarea ei într-o companie de succes din Chicago.

Cine sunt Maria și Derek Broaddus. Netflix le-a luat povestea misterioasă (VIDEO)

Hotărârea actriței va fi cu siguranță aflată de cinefili odată cu noul sezon lansat pe 21 Decembrie pe Netflix.De altfel, se pare că nici acest sezon 3 nu va fi ultimul. Succesul primelor două i-a determinat pe realizatorii acestuia să filmeze atât sezonul al treilea cât și pe cel de al patrulea.

Viața amoroasă a protagonistei din Emily in Paris, de maxim interes

Fiind o comedie romantică, filmului Emily in Paris nu avea cum să îi lipsească doza de picanterie amoroasă. Prin prisma activității ei din Paris, Emily își deschide ușile spre cercurile înalte ale societății. Astfel, aceasta are ocazia de a-l cunoaște pe bancherul Alfie.

Care sunt cele mai apreciate seriale de pe Netflix?

Fanii serialului au trăit la maxim episoadele în care Emily interacționa cu misteriosul afacerist.

Netflix a făcut anunțul: Ce se va întâmpla cu parolele pe care le partajați

În perioada sărbătorilor, interesul pentru vizionarea filmelor este unul sporit. De altfel ce poate fi mai relaxant ca în serile friguroase de iarnă să fii captivat de un serial bun? Realizatorii serialului Emily in Paris au ales se pare strategic acest moment pentru a lansa sezonul 3, pe data de 21 decembrie 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...