Bătaia dintre Mitică Dragomir și Ceaușescu s-a lăsat cu amenzi

Mitică Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, a avut o altercație, zilele trecute, cu Marian Moroșanu, cunoscut sub pseudonimul de Ceaușescu. Bătaia dintre Mitică Dragomir și Ceaușescu s-a lăsat cu amenzi.

După bătaia dintre Mitică Dragomir și Marian Ceaușescu, din fața sediului B1 TV, polițiștii au dat amenzi și au deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe.

Și bătut, și cu banii luați

Marian Moroșanu, cunoscut sub numele de Marian Ceaușescu, a fost amendat de polițiștii Secției 1 de poliție cu 500 de lei pentru adresarea de cuvinte sau expresii jignitoare.

”În urma verificărilor efectuate, polițiștii Secției 1 s-au sesizat din oficiu, la data de 9 noiembrie 2022, cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe. Persoanele implicate au depus plângere în cadrul dosarului penal constituit, urmând ca, în urma cercetărilor, să fie propusă soluție legală, prin unitatea de parchet. De asemenea, una dintre persoanele implicate a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei, pentru adresarea de cuvinte jignitoare, conform Legii 61/91 R”, au precizat polițiștii pentru G4Media.ro.

Marian Ceaușescu ar mai avea adunate aproximativ 10 amenzi, în ultimii 2 ani.

Mitică și șoferul au scăpat de amendă, dar s-au ales cu dosar penal

Totuși, după comportamentul lui Mitică Dragomir și al șoferului său, cei doi s-au ales cu dosar penal pentru loviri și alte violențe.

Inițial fostul președinte al LPF a încercat să folosească o ieșire prin spate, pentru a scăpa să apară pe live-ul lui Marian Ceaușescu.

După ce Mitică Dragomir a ieșit din sediul B1 TV, a sărit la bătaie și l-a agresat pe activistul Marian Ceaușescu.

Câțiva trecători au sărit să-i despartă de pe cei doi, dar ulterior, șoferul lui Dragomir l-a lovit cu bestialitate pe protestatar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...