Bătaia dintre Mitică Dragomir și Ceaușescu s-a lăsat cu amenzi

Mitică Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, a avut o altercație, zilele trecute, cu Marian Moroșanu, cunoscut sub pseudonimul de Ceaușescu. Bătaia dintre Mitică Dragomir și Ceaușescu s-a lăsat cu amenzi.

După bătaia dintre Mitică Dragomir și Marian Ceaușescu, din fața sediului B1 TV, polițiștii au dat amenzi și au deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe.

Și bătut, și cu banii luați

Marian Moroșanu, cunoscut sub numele de Marian Ceaușescu, a fost amendat de polițiștii Secției 1 de poliție cu 500 de lei pentru adresarea de cuvinte sau expresii jignitoare.

”În urma verificărilor efectuate, polițiștii Secției 1 s-au sesizat din oficiu, la data de 9 noiembrie 2022, cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe. Persoanele implicate au depus plângere în cadrul dosarului penal constituit, urmând ca, în urma cercetărilor, să fie propusă soluție legală, prin unitatea de parchet. De asemenea, una dintre persoanele implicate a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei, pentru adresarea de cuvinte jignitoare, conform Legii 61/91 R”, au precizat polițiștii pentru G4Media.ro.

Marian Ceaușescu ar mai avea adunate aproximativ 10 amenzi, în ultimii 2 ani.

Mitică și șoferul au scăpat de amendă, dar s-au ales cu dosar penal

Totuși, după comportamentul lui Mitică Dragomir și al șoferului său, cei doi s-au ales cu dosar penal pentru loviri și alte violențe.

Inițial fostul președinte al LPF a încercat să folosească o ieșire prin spate, pentru a scăpa să apară pe live-ul lui Marian Ceaușescu.

După ce Mitică Dragomir a ieșit din sediul B1 TV, a sărit la bătaie și l-a agresat pe activistul Marian Ceaușescu.

Câțiva trecători au sărit să-i despartă de pe cei doi, dar ulterior, șoferul lui Dragomir l-a lovit cu bestialitate pe protestatar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este preotul mare mason, cu o avere uriașă, care conduce...

Prezența preoților, în special a celor cu funcții mari în Biserica Ortodoxă Română, în rândurile masoneriei este arhicunoscută, dar Patriarhia Română a negat că...