Benone Sinulescu a murit

Benone Sinulescu a murit la vârsta de 84 de ani. Interpretul de muzică populară ar fi murit din cauza unei pneumonii.

Artistul se confrunta de multă vreme cu probleme de sănătate. În iulie 2021, Benone Sinulescu a fost găsit inconştient în casă. La acea vreme, fostul său impresar a declarat că artistul se află într-o clinică de îngrijiri paleative din localitatea Vladimirescu, de lângă Arad.

Starea de sănătate a artistului Benone Sinulescu ar fi început să se deterioreze în urmă cu un an. Situația s-ar fi agravat deoarece artistul nu ar fi avut acces la medicul specialist din cauza pandemiei, conform observatornews.ro.

Benone Sinulescu s-a născut în data de 24 mai 1937, în localitatea Siriu, județul Buzău.

De-a lungul carierei sale, Benone Sinulescu a colaborat cu diverși interpreți de muzică populară printre care se numără și Irina Loghin.

După 1989, interpretul de muzică populară a abordat și stilul etno-dance și a colaborat în acest sens cu formația Ro-Mania.

Prin Decretul nr. 1122 din 19 decembrie 1967 al Consiliului de Stat al Republicii Socialiste România, artistului Benone Sinulescu i s-a acordat Ordinul Meritul Cultural clasa a IV-a „pentru merite deosebite și îndelungată activitate artistică”.

Președintele României Ion Iliescu i-a conferit artistului Benone Sinulescu în data de 29 noiembrie 2002 Crucea națională Serviciul Credincios clasa a III-a, „pentru crearea și transmiterea cu talent și dăruire a unor opere literare semnificative pentru civilizația românească și universală”.

Ion Iliescu  i-a conferit în data de 7 februarie 2004 și Ordinul Meritul Cultural în grad de Mare Ofițer, Categoria D – “Arta Spectacolului”, „în semn de apreciere a întregii activități și pentru dăruirea și talentul interpretativ pus în slujba artei scenice și a spectacolului”.

1 COMENTARIU

 1. De ce medicii își văd pacienții doar câteva minute și apoi pleacă dacă le pasă atât de mult de ei?
  Dar am putea reflecta către sarcina doctorilor care este de a afla ce este în neregulă și ce trebuie să facă în privința asta, este asistenta eroină plus studenții care are de fapt grijă de pacient.
  O parte din motiv credem că ar putea avea de-a face cu modul în care se plătește asigurarea. Cu cât un medic vede mai mulți pacienți și îi poate factura într-o oră, cu atât câștigă mai mulți bani.

  Doctorilor nu le pasă de tine. Le pasă să obțină bani, la fel ca majoritatea oamenilor care muncesc în întreaga industrie. Crezi că criza opioidelor s-ar fi putut întâmpla dacă medicilor le-ar fi păsat de pacienții lor?

  Malpraxis medical este a treia cauză de deces. Sună ca cele mai strălucite minți ale societății noastre, foarte educate și care se preocupă mult de oameni? Oamenii din întreaga lume mor din cauza bolilor de inimă, cancerului… iar medicii fiind idioți sau adevărate genii!

  Aruncă o privire la statisticile despre câți dintre medicii, chirurgii de elită, lasă accidental echipamente medicale în interiorul oamenilor. Crezi că asta ar fi o problemă dacă doctorilor le-ar păsa cu adevărat de tine mai mult decât de oricine altcineva?

  Cum își amintesc medicii detaliile fiecărui pacient între vizite? Doctorii scriu HPI (istoria bolilor prezente) și, de asemenea, scriu comentarii și note care îi vor ajuta să-și amintească de întâlnirea anterioară. Când programați o întâlnire și vă înregistrați la cabinetul dr, el/ea aruncă o privire asupra ei și poate crea o imagine în capul său despre situația dvs. actuală.

  Ce fel de pacient îi intimidează cel mai mult pe medici?
  Cel mai mult îi intimidează foști și actuali colegii doctori care sunt mai în vârstă și care se întâmplă să devină pacientul nr.1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...