Bilanțul deceselor în urma tragediei de la Institutul Matei Balș crește la 10

Marți a fost confirmat încă un deces în rândul pacienților care au fost transferați după incendiul care a avut loc vinerea trecută la Institutul Matei Balș din București. Bilanțul tragediei ajunge astfel la 10. Încă un deces a mai fost confirmat în această dimineață.

„Ministerul Sănătății a fost informat privind un deces în rândul pacienților care s-au aflat în Pavilionul V al Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București în timpul incendiului din 29 ianuarie a.c. Este vorba despre un pacient în vârstă de 80 de ani, transferat după incendiu la Spitalul Universitar de Urgență din București. Pacientul a fost diagnosticat cu o forma severă SARS Cov-2, prezenta multiple comorbidități și se afla internat în secția de Terapie Intensivă a unității medicale, intubat. Ancheta medico-legală va stabili cauzele decesului”, transmite ministerul Sănătății.

Un incendiu a avut loc, vineri dimineață, la Institutul „Matei Balș” din Capitală, acolo unde au fost tratate primele cazuri de coronavirus din țara noastră. În ziua respectivă atât premierul cât și vicepremierul au lăudat modul de intervenție al echipelor de pompieri. Inițial au fost declarate patru victime, însă la câteva ore distanță, după apariția procurorilor, a mai fost descoperit un cadavru în baia spitaluluiA șasea victimă a fost confirmată sâmbătă, Ministerul Sănătății confundând datele pacientului care a murit.

Citește și

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole