Black Friday: Reduceri însumate de peste un milion de euro, la Autovit

Cea mai mare platformă destinată vânzării mașinilor noi și la mâna a doua anunță cinci zile de oferte și reduceri considerabile, la peste 250 de mașini. În total, este vorba de discount-uri ce depășesc un milion de euro.

Prima veste bună, pentru cei care doresc să-și cumpere o mașină, este că Black Friday nu va dura la autovit.ro doar o zi, ci se va întinde pe perioada 16-20 noiembrie.

Vorbim deja de cea de-a șaptea ediție iar organizatorii anunță o premieră.

„Anul acesta avem cea mai lungă perioadă de reduceri din istoria Autovit.ro. Și facem asta pentru că știm cât de cumpătați au devenit românii cu veniturile și economiile lor. După locuință, achiziția unei mașini este prima investiție majoră pe care o facem în familie, așa că nimeni nu își dorește să ia această decizie rapid și neinformat. Ne bucurăm că și partenerii noștri susțin acest demers și am reușit să implicăm în campania Black Week peste 20 de dealeri auto de pe platforma noastră”, a declarat Andrei Dumuța, Business Manager Autovit.ro, printr-un comunicat de presă transmis joi.

Conform organizatorilor, în total în cele cinci zile de Black Friday vor fi pe autovit.ro peste 250 de oferte pentru autoturisme.  Valoarea lor totală depășește 9.5 milioane de euro iar discount-urile oferite trec de 1 milion de euro, la un loc.

Există câțiva pași pe care trebuie să-I urmeze amatorii de reduceri: să se înscrie pe pagina companiei, până pe 15 noiembrie; vor primi apoi alerte prin email și SMS pentru a afla, cu două ore înainte de lansare, ce oferte sunt disponibile de Black Friday;

În ziua lansării, respective pe 16 noiembrie, ofertele vor fi disponibile direct în site-ul Autovit.ro, unde va fi și un filtru dedicat pentru selectarea acestora.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole