București: Contract de modernizare a 11 km de rețea primară de termoficare. Cine sunt beneficiarii

Publicat: 03 ian. 2022, 13:29, de Cezar Amariei, în ACTUALITATE , ? cititori
București: Contract de modernizare a 11 km de rețea primară de termoficare. Cine sunt beneficiarii
RADET nu a primit banii pentru subvenția la termoficare

11 km de rețea primară de termoficare vor fi modernizați, din această lună. Anunțul a fost făcut luni de primarul general, Nicușor Dan iar principalii beneficiari vor fi cei din zona Grozăvești.

Acesta a anunțat că a semnat Acordul pentru modernizarea altor 11 km din rețeaua primară de termoficare, fără a preciza însă cine va fi executantul, care e termenul de execuție și suma care trebuie achitată în contul lucrării.

Conform edilului, segmentul care urmează să fie modernizat este aferent magistralei Grozăvești și face parte din cei 40 de kilometri de rețea de termoficare scoși la licitație în 2021.

Sunt conștient că problema termoficării este una vitală și îi asigur pe locuitorii Capitalei că facem tot posibilul pentru a corecta această situație generată de indolența precedentelor administrații. Profit de această ocazie pentru a le ura tuturor bucureștenilor un an nou mai bun, alături de persoanele dragi. Și să aibă încredere că aici, la Primăria Capitalei, așezăm lucrurile pe direcția bună. La mulți ani”, a transmis primarul general al Capitalei.