Când s-ar putea relua, cu public, Liga spaniolă de fotbal

Încă se așteaptă acceptul autorităților sanitare, înaintea unor meciuri decisive privind titlul în Spania. Dacă răspunsul va fi negativ, există și un plan B, pentru jumătatea lunii mai.

Liga spaniolă de fotbal a solicitat autorităţilor sanitare să permită accesul a cel mult 5.000 de spectatori la meciurile din weekend-ul 8-9 mai, unul de foc, având în vedere că atunci sunt programate partide importante pentru soarta titlului în Spania, precum FC Barcelona – Atletico Madrid și Real Madrid – Sevilla.

Există și un plan B

Dacă această propunere nu va fi acceptată de ministerul spaniol al Sănătăţii, La Liga va propune un plan B, care să permită revenirea spectatorilor pe stadioane, în număr limitat, în weekend-ul următor (15-16 mai).

Și în Italia, guvernul a stabilit că, de la 1 mai, câte 1.000 de spectatori pot avea acces pe stadioane în regiunile mai puțin afectate de pandemie, unde și sălile de sport pot primi cel mult 500 de spectatori.

Astfel, campionatele de baschet şi volei dar și turneul de tenis de la Roma se vor desfăşura cu public.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...