Ce probleme de sănătate avea regretatul cântăreț de muzică populară Petrică Mîțu Stoian VIDEO

Regretatul cântăreț de muzică populară, Petrică, Mîțu Stoian, se pare că a avut probleme cu inima, iar tratamentul i-ar fi agravat starea de sănătate, spun apropiații iubitului rapsod.

Cântăreața de muzică populară, Niculina Stoican, care a fost colegă și foarte bună prietenă cu Petrică Mîțu Stoian, a povestit că iubitul rapsod urma să fie transferat la București, la spital, însă organismul lui a cedat și amurit în seara de sâmbătă seara.

„Sunt goală. În mintea și sufletul meu e un mare vid, un mare gol. Nu am cuvinte, nu îmi găsesc cuvintele. Toată după-amiaza am stat de vorbă cu sora lui. Fiind la spital spera până în ultima clipă că totul va fi bine. Avea probleme cu inima și acest tratament se pare că i-a declanșat ceva sau i-a agravat probleme cu inima pe care le avea. Nu știu din ce motive s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Avea și probleme cu coagularea sângelui”,  a declarat Niculina Stoican, pentru Wow biz.

Cântăreața de muzică populară a mai spus că ultima dată când l-a văzut, la filmări, era foarte bine. “El a fost la filmări, era foarte bine. Eu am stat toata ziua pe telefon cu sora lui. Primisem telefon de la București, au fost oameni interesați de ce se întâmplă cu el. Au venit cu sprijinul pentru transport pentru un elicopter care să-l ia mâine dimineață și să-l aducă la București, dar nu a mai rezistat. Nu-mi revin. Doamne ajută tuturor!”, a conchis Niculina Stoican.

Artistul era internat la terapie intensivă la Spitalul de Urgență Reșița, după ce i s-ar fi făcut rău în timp ce se afla în tratament post Covid la o clinică privată din Caraș Severin. Potrivit directorului medical SJU Reșița, starea de sănătate a lui Petrică Mîțu Stoian nu era bună, solicitarea la ambulanță fiind făcută pentru tuse cu sânge. ”Starea de sănătate nu e una foarte bună, s-a făcut solicitare la ambulanță pentru tuse cu sânge. Are o fibrilație atrială cronică cu un ritm rapid, este pe anticoagulant. Din nu știu ce motive dozajul cu anticoagulant nu s-a făcut cum trebuie și este supradozat. Este post covid, are o bronhopneumonie post covid și cu stare septica. În momentul de față este la ATI”, a spus medicul Cosmin Librimir, director medical SJU Reșița, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole