Care este băutura pe care o consumă Sofia Vicoveanca. Îi curăță gâtul și plămânii!

„Când sunt răcită, răgușită, mai folosesc câteva rețete naturiste. Luați un gălbenuș de ou, un pic de unt cald, cât o nucă, și amestecați totul cu o lingură de zahăr. Se freacă foarte bine și, după ce se face ca o spumă, se toarnă lapte clocotit. Se bea cald, înainte de culcare. Este bun pentru plămâni, pentru răceli”, spune ea.

Vicoveanca a adăugat că pentru răgușeală se poate face un terci din mămăligă – „un fel de păsat, cu puțin unt și miere. E un deliciu, face tare bine la gât”. O să scot o cărticică în care o să adaug și aceste sfaturi”, a declarat Sofia Vicoveanca pentru ego.ro.

De asemenea, interpreta de muzică populară a povestit că nu poate ține diete, dar că este foarte atentă la ce mănâncă.

Sofia Vicoveanca nu are voie cură de slăbire

„Dumnezeu îmi păstrează gabaritul. Eu nu am voie să țin cură de slăbire, pentru că ar curge pielea pe mine. Așa că trebuie să mă mențin. Eu consum foarte multe crudități. Dimineața îmi fac un suc din țelină, morcov, sfeclă roșie, măr, cartof crud, roșie și câteva picături de lămâie. În rest, consum foarte multe salate”, zice Vicoveanca.

Ea a mai adăugat că mănanc și branză, și ouă. Seara nu prea mănâncă, dar din când în când mai poftesc la câte ceva dacăse uită la vreun film. Cafea și alcool nu bea, nu fumează, în schimb bea multe ceaiuri, potrivit propriilor mărturisiri.

Sofia Vicoveanca a explicat și de ce nu bea cafea. Mai mult, artista a mai povestit că nu mai gătește de o bucată bună de timp și că preferă să mănânce minuturi, mai exact ouă moi și pâine prăjită.

„Acum nu mai gătesc pentru că dacă fac o ciorbă, cine mănâncă mai multe porții? Eu merg pe minuturi, îmi plac ouăle moi, așa cleioase, cu pâine prăjită, cu o țâră de unt, să știți că îmi place smântâna, smântâna cu mămăliguță, nu mă feresc de grăsimi, cam 2 mese pe zi, cam așa e.Nu beau cafea, că am tensiune oscilantă și mă mai cruț, un capuccino cu lapte mult, ceaiuri, te miri ce!”, a declarat artista.