Ce răspuns a oferit Răzvan Lucescu, după oferta lui Burleanu de a prelua naţionala României (Video)

Răzvan Lucescu a declarat, miercuri, că vrea să-şi ducă până la capăt contractual cu PAOK Salonic, după ce au apărut în spaţiul public imagini de la o întâlnire avută cu preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.
 Tehnicianul echipei grecești a fost întrebat în conferina de presă premergătoare meciului cu Slovan Bratislava din Conference League cum comentează întâlnirea cu Burleanu.

Nu-mi place să vorbesc despre timpul meu liber, nu-mi place să vorbesc despre cine cu persoane pe care le cunosc de mult timp şi nu e prima dată această situaţie la Salonic. Nu este nimic de spus, nu este nimic de spus! Nu este nimic de comentat! Sunt aici, la PAOK, antrenor al echipei PAOK, cu contract pe trei ani şi vreau să stau aici, la PAOK. Nu este nimic de spus. Nu ştiu cine a postat asta, cine e persoana care a făcut fotografia, pentru mine este total fără interes. Ca să concluzionez, a fost o altă ocazie în care m-am văzut cu preşedintele federaţie, pentru că ne cunoaştem, a fost o altă ocazie când am intrat în acest restaurant, pentru o cină, subliniez, o altă dată, fără a fi nicio altă situaţie la mijloc„, a declarat Răzvan Lucescu.

Acesta a fost întrebat şi dacă a primit o ofertă de a prelua naţionala României.

Nu am nimic de comentat, sunt antrenorul echipei PAOK şi voi fi antrenorul echipei PAOK„, a adăugat tehnicianul.

Naționala României a rata calificarea la barajul pentru Cupa Mondială 2022 din Qatar, iar selecţionerul Mirel Rădoi a anunţat că nu va mai conduce echipa naţională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole