China și-a îndemnat cetățenii să își facă provizii, iar România a urmat exemplul!

După ce China și-a sfătuit cetățenii să își facă provizii de mâncare și produse de primă necesitate, unii timișeni au cumpărat cantități mai mari de zahăr și ulei, pentru a face față nevoilor zilnice și situațiilor de urgență, precum o criză alimentară.

Unele magazine din Timiș au decis să limiteze achiziționarea produselor de bază, informează Opinia Timișoarei.

Pe ușa de intrare a unui supermarket din Deta a fost postat un afiș prin care clienții sunt înștiințați că uleiul și zahărul se vând doar în limita a 6 litri, respectiv 5 kilograme, de persoană, conform publicației timișorene.

Din dorința de a asigura produse de bază tuturor clienților noștri, limităm achiziția acestui produs la 6l pe fiecare bon fiscal”, scrie pe un afiș pe care este o sticlă de ulei.

Un al doilea afiș ilustrează o pungă de zahăr, iar alături este un text asemănător prin care se atrage atenția că se pot cumpără pe un bon doar 5 kilograme.

China încearcă să combată reapariţia unor focare sporadice de COVID-19, dar nu s-au oferit explicații clare privind motivul pentru care a fost făcut.

La începutul lui 2020, lanţurile de aprovizionare au fost grav afectate de intrarea în carantină a mai multor zone din China.

Odată cu apropierea Jocurilor Olimpice de iarnă de la Beijing, din februarie 2022, regimul se teme de un nou val epidemiologic. De altfel, guvernul a luat în ultimele săptămâni măsuri radicale în urma apariţiei unor focare sporadice de COVID-19 în nordul ţării.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...