Cinci ani de închisoare, pentru că și-a aruncat bebelușul la gunoi

Duminică, 31 iulie, în jurul orei 14.00, poliția de la Chișinău a fost sesizată că într-un tomberon de pe strada Serghei Lazo din sectorul Buiucani, a fost găsit mort un nou născut.

Acesta era într-o pungă din plastic și fusese aruncat de curând. Imediat au început cercetările. Și, în cursul serii de 31, a fost găsită și femeia care aruncase bebelușul la gunoi.

Are 28 de  ani, este din Chișinău și voia să fugă din Republica Moldova. Ea a fost prinsă în apropiere de aeroport și reținută pentru 72 de ore. La interogatoriu, a recunoscut că a aruncat copilul, fără să dea mai multe detalii.

S-a început urmărirea penală împotriva femeii. Expertiza medico-legală va stabili cu exactitate cauza decesului. Tânăra riscă până la cinci ani de închisoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...